Autor |
Wiadomość |
Mav
Użytkownik
|
#1411 - Wysłana: 28 Gru 2011 20:31:11
|
Eviva
Użytkownik
|
#1412 - Wysłana: 28 Gru 2011 20:35:13 - Edytowany przez: Eviva
Mav
Ci Turcy są w te klocki tak źli, ze aż dobrzy, to im trzeba przyznać.
|
Dukat
Użytkownik
|
#1413 - Wysłana: 29 Gru 2011 10:49:34
Oto wyjaśnienie dlaczego na Święta nie było śniegu:
Do prezesa Jarosława zgłosiło się kilku młodych ludzi w harcerskich strojach. - Przychodzimy z propozycją - zaczął najwyższy z grupy. - O co chodzi? - Chcemy postawić pomnik Panu śp. Prezydentowi przed Pałacem, który stanie w miejscu, gdzie nasi koledzy postawili krzyż zaraz po katastrofie. Co pan na to? - Dobrze wiecie, że ja jestem za od samego początku! - Wiemy i dlatego przychodzimy tutaj bezpośrednio do Pana. - Tylko, że władze miasta nie są przychylne tej lokalizacji! - Nam pozwolą - dorzucił drugi z grupy - mamy swoje sposoby! - Na kiedy planujecie zakończenie prac? - Do końca roku powinien stanąć! - Jakiej wielkości będzie mój śp. brat? - Wszystko zależy do tego, jak obfite opady śniegu będą przed Bożym Narodzeniem w stolicy.
|
Dukat
Użytkownik
|
#1414 - Wysłana: 30 Gru 2011 23:27:05
Chłopak z małej miejscowości podrywa dziewczynę. - Jok mosz na imie? - Joanna - A jo Jasiek.
|
Kain
Użytkownik
|
#1415 - Wysłana: 30 Gru 2011 23:35:49
Dukat: Chłopak z małej miejscowości podrywa dziewczynę. - Jok mosz na imie? - Joanna - A jo Jasiek. Wiek tego dowcipu prawdopodobnie przewyższa wiek naszej galaktyki - doskonały zatem w celach badawczych :D
|
Dukat
Użytkownik
|
#1416 - Wysłana: 30 Gru 2011 23:39:06
Za to jeden z moich ulubionych, bo ciegle trafiam na różne Dżoany 
|
Q__
Moderator
|
#1417 - Wysłana: 30 Gru 2011 23:55:46 - Edytowany przez: Q__
Fajna jest - nieco (szczęśliwie) nieaktualna - wersja polityczna:
Pod willę, w której odbywa się eleganckie przyjęcie podjeżdża limuzyna. Wysiada z niej elegancki mężczyzna w smokingu. Wchodzi do środka. Patrzy na wnętrza, ale po jego minie widać, że bywał w lepszych wnętrzach. Patrzy na zgromadzone dzieła sztuki, ale po lekko ironicznym spojrzeniu widać, że widywał lepsze dzieła sztuki. Patrzy na zgromadzonych, ale po sposobie w jaki się z nimi wita widać, że bywał w lepszym towarzystwie. Bierze z tacy kieliszek szampana, ale po leciutkim skrzywieniu ust widać, że pijał lepszego szampana. Pewna atrakcyjna dama myśli sobie: Wiem, że kobiecie nie wypada zaczepiać pierwszej, ale to taki super facet... Podchodzi więc do niego lekko kręcąc biodrami, uśmiecha się promiennie, wyciąga dłoń gotową do przyjęcia pocałunku gentlemana, i mówi: - "Joanna..." - "Jo Antek, tyż z Samołobrony"
|
Dukat
Użytkownik
|
#1418 - Wysłana: 1 Sty 2012 10:46:00
Po skończonej mowie do Narodów Zjednoczonych Irański Ambasador zszedł z mównicy i udał się w kierunku holu, gdzie spotkał prezydenta Busha. Uścisneli sobie dłonie. Idąc jeden obok drugiego Irański Ambasador powiedział: - "Wiesz, mam jedno pytanie na temat tego co widziałem w Ameryce". Prezydent Bush: - "Pytaj, jeśli będzie coś w czym będę mógł Ci pomóc, na pewno to zrobię". Irański Ambasador wyszeptał: - "Mój syn ogląda taki serial 'Star Trek' i jest tam Chekhov, który jest Rosjaninem, Scotty, który jest Szkotem i Sulu, który jest Chińczykiem, ale nie ma Arabów. Mój syn jest bardzo zmartwiony i nie rozumie dlaczego nie ma żadnych Irańczykow w Star Treku." Prezydent Bush zaśmial się, pochylił się w kierunku Irańskiego Ambasadora i wyszeptał: - "Ponieważ serial ma miejsce w przyszłości".
Ktoś mi kiedyś taki kawał podesłał. Prawie śmieszne, tyle, że Iran nie jest krajem arabskim, a Persowie nie są Arabami, natomiast Sulu nie był Chińczykiem.
|
Mariusz
Użytkownik
|
#1419 - Wysłana: 1 Sty 2012 16:58:04
A, to już wiem dlaczego później pojawił się Bashir...
|
Eviva
Użytkownik
|
#1420 - Wysłana: 1 Sty 2012 17:34:51
To i ja rzucę rasistowskim humorkiem. Co mi tam:
Maroko. Pali się dom kramarza. Handlowiec stoi na ulicy i rwie włosy z głowy. Wszyscy uciekają w popłochu, straż pożarna robi, co może. Leją wodę, rąbią drzwi, z narażeniem życia wyciągają na zewnątrz żonę kramarza. Ponieważ pożar odciął ją, gdy była w łazience, jest goła jak noworodek. Na ten widok jej mąż spluwa z pasją i grożąc żonie pięścią wrzeszczy:
- Ty ladacznico, ty zła kobieto, co ty sobie myślisz?! Natychmiast zakryj twarz!
|
Evelin Siv
Użytkownik
|
#1421 - Wysłana: 1 Sty 2012 20:36:13 - Edytowany przez: Evelin Siv
Moja dość nowa trekowa koszulka  Choć muszę zaprzeczyć treści, bo ja wolę trochę bardziej Picarda, ale i tak jest to śmieszne no i dla fana liczy się, że koszulka trekowa  Właściwie to ją dostałam, więc nie miałam wyboru  Mam nadzieję, że widać treść  Edit: Nie myślcie, że jestem taka duża jak ta koszula  Po prostu jest szeroka 
|
Dukat
Użytkownik
|
#1422 - Wysłana: 2 Sty 2012 12:06:57
Evelin Siv: Nie myślcie, że jestem taka duża jak ta koszula Po prostu jest szeroka Myślałem, że to jakaś tunika http://www.joemonster.org/filmy/26358/Kawal_z_ufo - niezłe, lubię ten program, tak, że uważajcie  Świetny był odcinek o wampirach i całkiem niezły z rzeźni.
|
Evelin Siv
Użytkownik
|
#1423 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:01:45
Dukat: Myślałem, że to jakaś tunika  To naprawdę zdjęcie nie oddaje realnego wyglądu  Aż taka długa nie jest, ale fajna  Dukat: http://www.joemonster.org/filmy/26358/Kawal_z_ufo - niezłe, lubię ten program, tak, że uważajcie Super odcinek  Ale ich wrobili, szczególnie ta biedna dziewczyna 
|
Eviva
Użytkownik
|
#1424 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:11:26
Wyczytane na GG:
BYŁEM W ZOMO, BYŁEM W ORMO TERAZ JESTEM ZA PLATFORMĄ
|
Dukat
Użytkownik
|
#1425 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:13:27
Evelin Siv: Ale ich wrobili, szczególnie ta biedna dziewczyna Dziewczyna to pikuś, ale jak chłopak spinkalał, prawdziwy hero 
|
Eviva
Użytkownik
|
#1426 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:18:07 - Edytowany przez: Eviva
Dukat: Dziewczyna to pikuś, ale jak chłopak spinkalał, prawdziwy hero Tak? No to coś opowiem: w Leningradzie (tym samym!) było muzeum, gdzie "straszyło". kilku bardzo mądrych i mocno już niemłodych profesorów, członków Partii, postanowiło udowodnić, że to bzdura i zabobon. W tym celu mieli przenocować w nawiedzonym muzeum. Pracownicy wpadli na to, by zrobić im kawał - nie znam dokładnie szczegółów, ale wiem, że użyli do tego suchego lodu i wyprodukowali coś na kształt ducha. Zrobili to dokładnie o północy. Profesorowie tak spieprzali, że jeden spadł ze schodów i nogę złamał.
|
Evelin Siv
Użytkownik
|
#1427 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:50:29
|
Dukat
Użytkownik
|
#1428 - Wysłana: 2 Sty 2012 21:57:38
Astronom opowiada blondynce o swojej pracy. Po kilku minutach pyta: - Czy wszystko pani zrozumiała? - Prawie. Nie wiem tylko, jakie zaćmienie łatwiej panu wykonywać: Słońca czy Księżyca?
|
Elaan
Użytkownik
|
#1429 - Wysłana: 3 Sty 2012 19:22:50
|
Eviva
Użytkownik
|
#1430 - Wysłana: 3 Sty 2012 19:41:50
No to ja wkleję co inne - mam dziś rysunkowy dzień: 
|
Eviva
Użytkownik
|
#1431 - Wysłana: 6 Sty 2012 19:21:15 - Edytowany przez: Eviva
Jak wiadomo, jaka epoka, takie i słowa uważane są za wulgarne. W Szwecji do takich zaczynają należeć słowa "ojciec" i "matka", jak w Nowym wspaniałym świecie Huxleya, choć z innych powodów. Do takich politycznie poprawnych idiotyzmów nawiązuje ten oto żart, który sama przetłumaczyłam i obrobiłam: 
|
emillo97
Użytkownik
|
#1432 - Wysłana: 6 Sty 2012 19:37:53
Nie wiem czy to było: http://www.youtube.com/watch?v=APBjyBKq86k&feature =relatedTurecki Star Trek. Obecnie z niewiadomych przyczyn nie mam dźwięku na kompie więc mam niemy obraz :D A na razie nie mogę naprawić :/ Duużo wydatków :/ Ale miłego oglądania :D
|
Eviva
Użytkownik
|
#1433 - Wysłana: 6 Sty 2012 20:25:56
emillo97
Było, było. Komentowane w te i we wte wiele razy. Jest jeszcze torecki Rambo, tureckie SW i tak dalej.
|
emillo97
Użytkownik
|
#1434 - Wysłana: 6 Sty 2012 22:26:20
Eviva: Jest jeszcze torecki Rambo, tureckie SW i tak dalej. To akurat wiem :D
|
Dukat
Użytkownik
|
#1435 - Wysłana: 10 Sty 2012 11:56:58
|
Dukat
Użytkownik
|
#1436 - Wysłana: 11 Sty 2012 16:28:55
|
Queerbot
Użytkownik
|
#1437 - Wysłana: 11 Sty 2012 16:54:47
|
Alucard87
Użytkownik
|
#1438 - Wysłana: 11 Sty 2012 18:58:30
Queerbot Co ja pacze? Co ja widze?
|
Mariusz
Użytkownik
|
#1439 - Wysłana: 11 Sty 2012 19:04:33
Horta?
|
Toudi
Użytkownik
|
#1440 - Wysłana: 11 Sty 2012 19:10:43
Alucard87, przypomina obcych z TOS, z kopalni...
|