USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Kobiety w uniwersum ST
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
Seybr
Użytkownik
#31 - Wysłana: 1 Cze 2007 20:31:30
Odpowiedz 
Kto wie do czego jeszcze dojdzie.... :]

Doszło, od lat faceci powiększają sobie ptaszka. Nie jeden po tym zabiegu cierpi. Stali się impotentami. Faceci sobie obecnie robą lifting itp. Jest teraz moda na młody wygląd.
Dj peyo
Użytkownik
#32 - Wysłana: 1 Cze 2007 21:16:36
Odpowiedz 
Doszło, od lat faceci powiększają sobie ptaszka. Nie jeden po tym zabiegu cierpi. Stali się impotentami. Faceci sobie obecnie robą lifting itp. Jest teraz moda na młody wygląd.

chcialbym tu napisac o pewnej histroii jaka miala miejsce podczas ostatniego kursu do lowicza. ale NIE DA sie tego ocenzurowac wiec sie wstrzymam. chodzi o 13latke zarabiajaca jako prostytutka
Pah Wraith
Użytkownik
#33 - Wysłana: 2 Cze 2007 00:05:29
Odpowiedz 
ak nie kilo silikonu na klatce to implanty dobrze ze my panowie nie mamy takich poroblemow

Oj, wystarczy spojrzeć na coponiektóych zawodników i aktorów by sobie uświadomić, że ich implanty są niejednokrotnie większe od damskich... :]
Q__
Moderator
#34 - Wysłana: 2 Cze 2007 00:23:16
Odpowiedz 
Seybr

Doszło, od lat faceci powiększają sobie ptaszka. Nie jeden po tym zabiegu cierpi. Stali się impotentami.

Słyszałem o tym...

Dj peyo

chodzi o 13latke zarabiajaca jako prostytutka

Powiem szczerze, że kilka lat temu panienka (a raczej dziecko) w tym wieku złożyła mi właśnie propozycję tego rodzaju i to podając cennik - 10zł (sic!) zatkało mnie wtedy...
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Kobiety w uniwersum ST

Twoja wypowiedź
Styl pogrubiony  Styl pochylony  Obraz Łącza  URL Łącza  :) ;) :-p :-( Więcej emotikon...  Wyłącz emotikony

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!