USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / "Święty" kanon ;)
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
Autor Wiadomość
Picard
Użytkownik
#121 - Wysłana: 28 Lip 2010 19:55:53
Odpowiedz 
Poklok:
Myślałem, że masz dostęp do obiektywnej, niezmiennej prawdy, jak na dobrego platonika przystało

W twoim przypadku mogę tylko formułować pewne wnioski. Wybacz jeśli się mylę i niesłusznie oskarżyłem Cię o bycie przyzwoitym człowiekiem.
Q__
Moderator
#122 - Wysłana: 28 Lip 2010 20:12:42 - Edytowany przez: Q__
Odpowiedz 
Picard

Nie przesadzaj z chwytami polemicznymi, z łaski swojej.
Picard
Użytkownik
#123 - Wysłana: 29 Lip 2010 13:04:21 - Edytowany przez: Picard
Odpowiedz 
Q__

Nie pouczaj mnie z łaski swojej - kolega Poklok otwarcie przyznał się do złośliwości, więc i mnie wolno mu odpłacić mu tym samym. Chyba, że stosujemy tu jakieś podwójne standardy?
Q__
Moderator
#124 - Wysłana: 29 Lip 2010 14:07:42 - Edytowany przez: Q__
Odpowiedz 
Picard

Jest jeszcze coś takiego jak stopień złośliwości. A moderator jest niestety od pouczania, przykro mi.
Picard
Użytkownik
#125 - Wysłana: 29 Lip 2010 14:17:11 - Edytowany przez: Picard
Odpowiedz 
Q__:
Jest jeszcze coś takiego jak stopień złośliwości.

Nie widzę, bym bardziej złośliwy niż Poklok - raczej kontynuuje jego złośliwość, jako, iż jego miecz jest obosieczny bo sam poniekąd zakwestionował, to że jest przyzwoitym człowiekiem. Mam nadzieje, że jednak mam co do niego racje i dobry z niego człek.
Q__
Moderator
#126 - Wysłana: 29 Lip 2010 14:32:50
Odpowiedz 
Picard

Skonsultuję jeszcze rzecz z Jurgenem, ale póki co nie dokazuj.
Picard
Użytkownik
#127 - Wysłana: 29 Lip 2010 14:36:07
Odpowiedz 
Q__:
Skonsultuję jeszcze rzecz z Jurgenem, ale póki co nie dokazuj.

Ależ ja już ten temat skończyłem - co więcej można powiedzieć w tym temacie?
Poklok
Użytkownik
#128 - Wysłana: 29 Lip 2010 14:45:02
Odpowiedz 
Spokojnie, Q__. Wypowiedź Picarda jak najbardziej mieści się w konwencji naszej rozmowy, przynajmniej ja nią nie jestem urażony, a w tym przypadku powinno to, moim zdaniem, mieć decydujące znaczenie.

Picard:
bo sam poniekąd zakwestionował, to że jest przyzwoitym człowiekiem.

O tym to właściwie słowa nie powiedziałem, kwestionowałem tylko pewność Twojego procesu dedukcyjnego. Jak powszechnie wiadomo, nawet z niewystarczających bądź zgoła fałszywych przesłanek zdarza się wyciągnąć zgodny z prawdą wniosek
Q__
Moderator
#129 - Wysłana: 29 Lip 2010 16:39:17
Odpowiedz 
Poklok

A to w porządku. Jak mawiali Rzymianie - chcącemu nie dzieje się krzywda .
Picard
Użytkownik
#130 - Wysłana: 29 Lip 2010 22:15:48 - Edytowany przez: Picard
Odpowiedz 
Poklok:
O tym to właściwie słowa nie powiedziałem, kwestionowałem tylko pewność Twojego procesu dedukcyjnego

a nie zakwestionowałeś tego mojego procesu, właśnie poddając w wątpliwość moje wnioski co do tego, żeś przyzwoity człek? OK, naprawdę kończę bo robi się z tej naszej dyskusji głupia przepychanka.
Poklok
Użytkownik
#131 - Wysłana: 30 Lip 2010 00:13:14
Odpowiedz 
Picard:
OK, naprawdę kończę bo robi się z tej naszej dyskusji głupia przepychanka.

Zgadzam się.
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / "Święty" kanon ;)

Twoja wypowiedź
Styl pogrubiony  Styl pochylony  Obraz Łącza  URL Łącza  :) ;) :-p :-( Więcej emotikon...  Wyłącz emotikony

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!