USS Phoenix forum
/
Gry
/
Total Annichilation
Autor
Wiadomość
reyden
Użytkownik
- Wysłana: 18 Sier 2005 20:50:00
Jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie na temat tego RTS-a ; bo jak dla mnie jest to najlepszy RTS , nawet takie hity jak StarCraft, Homeworld czy Seria C&C nie umywa się do tej gry ; mnóstwo jednostek ( podstawowa TA ma ok. 75 jednostek na stronę , w modach ta liczba dochodzi czasmi do 200 jednostek ) ; same jednsotki są bardzo zróżnicowane od małych Peewe i A.K. po Behemoty w stylu Orcane czy Karenetha ( te są dostępne w modach ) ; mozliwośc budowy jednsotki/struktury przez kilka-kilkanaście jednostek kostrukcyjncych , przejmowanie jednsotek przeciwnika , zróznicowany zasieg uzbrojnienia ( od lekkiego lasera po Big Bertha która jest czasami strzelac przez całą mapę ) .
P.S. Jest Ktoś chętny na grę po necie ??
Picard
Użytkownik
- Wysłana: 18 Sier 2005 23:42:10
Gdyby to było ,,Total assymilation"... ale tak na serio grałem kiedyś , bardzo dawno w demo wymienionej przez Ciebie pozycji i musze powiedzieć , że było całkiem nie głupie. Ale ja osobiście wole jednak ,,Armade"
cezary
Użytkownik
- Wysłana: 18 Sier 2005 23:45:55
Oj prosze mi tu nie obrazac Homeworlda... moze i faktycznie jednostek bylo malo, bo ze 10
ale ta muzyka, grafika i historia (w tej kolejnosci)...
a TA mi jakos nigdy do gustu nie przypadlo... dlugo w to zreszta nie gralem.
FAN
Użytkownik
- Wysłana: 19 Sier 2005 00:16:40
TA jest bardzo fajna strategia i mi baaardzo sie podoba. Gralem jeszcze kiedys w Age of Empires 1 i 2
USS Phoenix forum
/
Gry
/
Total Annichilation
USS Phoenix
Star Trek
Star Trek XI
Świat Star Treka
Treknologia
Star Trek w Polsce
Science-Fiction
Gry
Napisy
Różności
Star Trek International
Wygenerowane przez
miniBB
®
© Copyright 2001-2009 by
USS Phoenix Team
. Dołącz
sidebar Mozilli
. Konfiguruj
wygląd
.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu
USS Solaris
za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.