USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Opad szczęki - polityka
 Strona:  ««  1  2  3  ...  116  117  118  119  120  121  122  »» 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#3511 - Wysłana: 28 Sty 2013 01:40:10 - Edytowany przez: Q__
FederacyjneMSZ

Hmmm... Siedziec za sianie fermentu? A moze raczej byc pochwalonym za uczenie ludzi, ze nie nalezy wierzyc we wszystko co napisane w Sieci?

Senok

Z drugiej strony o ile facet z Twojej opowiesci w istocie byl homoseksualista, a nie np. podpitym dowcipnisiem, spojrz na pozytywy: podobales mu sie.

Nawiasem mowiac ze trzy razy w zyciu tez dostalem jakies tam propozycje od gejow i jakos nie zamierzalem ich za to mordowac (tak samo zreszta jak i nie bedacych akurat w moim typie, a okazujacych mi nadmiar sympatii kobiet).

I jeszcze jedno: nastoletnia corke mojej dlugoletniej milosci spotkala kiedys, ze strony +/- rownolatka propozycja w - znanym mi dotad tylko z kiepskiego dowcipu - brzmieniu "masz ochote sie bzykac, czy trzeba z toba chodzic?" (sic!). Czy sadzisz, ze na tej podstawie nalezy uznac wszystkich heteroseksualnych nastolatkow za zlo wcielone?

Queerbot

Biblia jest lepsza, tam od razu tysiace bili, piesni rycerskie - z setkami - stoja gdzies posrodku...
Eviva
Użytkownik
#3512 - Wysłana: 28 Sty 2013 07:41:47
Senok

Cóż - William Shatner jako nastolatek był napastowany przez pewnego podstarzałego aktora i w dalszej perspektywie zaowocowało to jego pełną niechęcią do gejów. Tak to właśnie bywa. Póki ktoś czegoś nie sprawdzi na własnej skórze, to nie wie, jak boli.
Choć z drugiej strony byłam kiedyś molestowana przez lesbijkę i było to raczej miłe
Senok
Użytkownik
#3513 - Wysłana: 28 Sty 2013 09:42:19 - Edytowany przez: Senok
Q__:
Z drugiej strony o ile facet z Twojej opowiesci w istocie byl homoseksualista, a nie np. podpitym dowcipnisiem, spojrz na pozytywy: podobales mu sie.

Nie wiem czy był podpity, wolałem nie wąchać; chociaż prawdopodobnie był skoro wracał z imprezy. A czy to dobrze czy mu się podobałem... no nie wiem... wolę się podobać trzeźwym paniom, niż wstawionym facetom .

Q__:
(...) "masz ochote sie bzykac, czy trzeba z toba chodzic?" (sic!). Czy sadzisz, ze na tej podstawie nalezy uznac wszystkich heteroseksualnych nastolatkow za zlo wcielone?

To już jest skrajny przypadek... może ten równolatek "się z własnym kutasem* na łby zamienił"** i stąd takie chamskie teksty... chociaż w kawale tekst był śmieszny, to w rzeczywistości bym go nie użył. No ale za młodu robi się różne głupie rzeczy...
Druga sprawa... jest też takie powiedzenie: "jak suka nie da, to pies nie weźmie"***. Tak więc nie ważne co i jak zaproponujesz dziewczynie, jeśli ona Ci odmówi, to bzykaj się sam. Pomijam tutaj skrajne przypadki gwałtów, etc., bo to jeszcze co innego.

Eviva:
Choć z drugiej strony byłam kiedyś molestowana przez lesbijkę i było to raczej miłe

Gdyby mnie jakiś gej zaczął molestować, to nie byłoby miłe.

* Kutas – w XVII–XVIII-wiecznej Polsce chwost (kutas, kwast, chwast – ozdoba szmuklerska postaci pędzla z nici lub sznureczków[1]) na końcu sznura, przypinanego do pasa jako element dekoracyjny. Często stanowił dolne wykończenie co bogatszych szamerunków stosowanych w mundurach wojskowych. Także element ozdobny niektórych rodzajów czapek (np. szlafmycy) i zasłon.
Jest to także określenie odnoszące się do współczesnych frędzli i pomponów.

** Cytat z filmu "Nic śmiesznego".

*** Można się przyczepić, ale chciałem w sposób dosadny i jednoznaczny podkreślić pewne prawidłowe zachowania.
Q__
Moderator
#3514 - Wysłana: 28 Sty 2013 09:48:56
Senok

No to skoro skrajny przypadek w jednym wypadku, to jaka masz probe statystyczna, by oceniac jak jest w drugim?
Senok
Użytkownik
#3515 - Wysłana: 28 Sty 2013 09:53:12
Q__:
No to skoro skrajny przypadek w jednym wypadku, to jaka masz probe statystyczna, by oceniac jak jest w drugim?

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem... Można dziewczynie seks zaproponować albo zasugerować, ale nie koniecznie w sposób taki jaki podałeś.
Seybr
Użytkownik
#3516 - Wysłana: 28 Sty 2013 09:57:15
Eviva:

Mi się marzyło by jakieś dwie lesbijki mnie dorwały. Lub Polska drużyna szczypiornistek wykorzystała. Jedni dostają bez proszenia inni mogą tylko pomarzyć.

Senok:

Gdyby jakiś gej spróbował dobierać się do mnie, szybko przytulił by się do podłogi.
Eviva
Użytkownik
#3517 - Wysłana: 28 Sty 2013 10:13:32 - Edytowany przez: Eviva
Senok:

Wiesz... Ona była bardzo miłą dziewczyną

Senok:
* Kutas – w XVII–XVIII-wiecznej Polsce chwost (kutas, kwast, chwast – ozdoba szmuklerska postaci pędzla z nici lub sznureczków[1]) na końcu sznura, przypinanego do pasa jako element dekoracyjny. Często stanowił dolne wykończenie co bogatszych szamerunków stosowanych w mundurach wojskowych. Także element ozdobny niektórych rodzajów czapek (np. szlafmycy) i zasłon.
Jest to także określenie odnoszące się do współczesnych frędzli i pomponów.

Cytat z książki Andrzeja Waligórskiego:

Teraz nadszedł marszałek szlachty w gronie innych karmazynów, takich jak podkomorzy katowicki, miecznik rzeszowski i były minister Podmamuśka. Marszałek, jako szczytowy patriota i członek "Grunwaldu", był cały w długich butach, wylotach od kontusza i czapce konfederatce, a także przy szabli ze
złocistym kutasem, na który to widok rozległy się okrzyki:
- O,kutas przy szabli!
co, jakby nie zostało zrozumiane, zawierało szczerą prawdę.
Senok
Użytkownik
#3518 - Wysłana: 28 Sty 2013 11:41:13
Seybr:
Gdyby jakiś gej spróbował dobierać się do mnie, szybko przytulił by się do podłogi.

Mniej więcej to też chciałem powiedzieć, mimo iż zwolennikiem przemocy nie jestem... chyba, że uzasadnionej, np.: w obronie własnej.

Eviva:
Wiesz... Ona była bardzo miłą dziewczyną

Poznasz nas?
Q__
Moderator
#3519 - Wysłana: 28 Sty 2013 13:10:04
Senok

Senok:
Poznasz nas?

Tylko nie mow, ze chcesz ja - zgodnie z obiegowa "madroscia" nawracac na heteroseksualizm, bo bedzie to dla niej rownie mile, co dla Ciebie zaloty geja...
Eviva
Użytkownik
#3520 - Wysłana: 28 Sty 2013 13:27:33
Senok:
Poznasz nas?

Dziś ma męża i trójkę dzieciaków. Gdy zobaczyłam ją z najmłodszym synem w swojej przychodni, doznałam potężnego szoku, by nie rzec traumy
Seybr
Użytkownik
#3521 - Wysłana: 28 Sty 2013 13:29:57
Q__

Seks z lesbijką, to marzenie nie jednego faceta. Po co od razu namawiać na przejście hetero. Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek - powiedziała lesbijka ;]. Choć trochę te powiedzenie zaprzecza myśli lesbijskiej ;].
Mav
Użytkownik
#3522 - Wysłana: 28 Sty 2013 13:53:15 - Edytowany przez: Mav
O, ale sie temat rozluźnił, lesbijki, seksualne marzenia...

Eviva:

Oj, ciężko masz tam z tymi zboczonymi koleżankami z pracy. Nie dość, że tych wszystkich
historii się nasłuchasz, to jeszcze Cie molestują

Eviva:
Dziś ma męża i trójkę dzieciaków. Gdy zobaczyłam ją z najmłodszym synem w swojej przychodni, doznałam potężnego szoku, by nie rzec traumy

Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek!

Seybr:
Seks z lesbijką, to marzenie nie jednego faceta.

Czy aby na pewno? No byłaby ta radość, że udało się ją złamać, ale szału to nie robi Lepsza jest biseksualna, z chętną koleżanką obok
Q__
Moderator
#3523 - Wysłana: 28 Sty 2013 14:51:10 - Edytowany przez: Q__
Seybr

Jak chetna do seksu z facetem, to juz nie lesbijka, a bi, tak po prawdzie.

ps. I tak to z forum politycznych trolli stajemy sie forum swintuchow...

(Nawiasem mowiac: zwroccie uwage, ze homo/biseksualizm zenski Was nie razi. Wiec moze i na meski spojrzcie mniej krwia nabieglym okiem?.)
Senok
Użytkownik
#3524 - Wysłana: 28 Sty 2013 15:03:02 - Edytowany przez: Senok
Q__:
Tylko nie mow, ze chcesz ja - zgodnie z obiegowa "madroscia" nawracac na heteroseksualizm, bo bedzie to dla niej rownie mile, co dla Ciebie zaloty geja...

Pewnie masz rację, ale ktoś spróbować musi... najwyżej słusznie w japę dostanę .

Eviva:
Dziś ma męża i trójkę dzieciaków.

Czyli jest bi albo komuś się udało .

Seybr:
Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek

No to skoro dochodzimy do tego typu "wierszyków", to ja czytałem inny:
"Jak się nie ma co się pragnie, to się rucha co popadnie."
Niektórzy zamiast "rucha" mówią "kradnie", co chyba bardziej pasuje do naszej rzeczywistości?
Mav
Użytkownik
#3525 - Wysłana: 28 Sty 2013 15:09:20 - Edytowany przez: Mav
Q__:
(Nawiasem mowiac: zwroccie uwage, ze homo/biseksualizm zenski Was nie razi. Wiec moze i na meski spojrzcie mniej krwia nabieglym okiem?.)

Bo kobieta to skomplikowane zjawisko:

Według amerykańskich specjalistów, orientacja kobiet może ulegać zmianie. Dzięki temu mogą dopasowywać się do sytuacji.

Kobieta, uważana za heteroseksualną, równie dobrze może znaleźć szczęście z mężczyzną, jak i z drugą kobietą. Odpowiedzialne są za to chromosomy X, których faceci mają tylko 1 zestaw, podczas gdy panie aż 2. Właśnie to warunkuje wybór preferencji seksualnej. Mężczyźni mają tylko jedną drogę, a kobietom pozostawiono wolność wyboru.

Co druga moja koleżanka przyznała się do zabaw z inną dziewczyną. Zastanawia mnie także, ile się do tego nie przyznało Kobiety jakby z natury są biseksualne. Dlatego kobiecy seks nie jest jakąś wielką kontrowersją.
Senok
Użytkownik
#3526 - Wysłana: 28 Sty 2013 15:31:03
Mav: ale skąd Ty wziąłeś tych specjalistów? :>
Seybr
Użytkownik
#3527 - Wysłana: 28 Sty 2013 15:33:29
Q__:
Jak chetna do seksu z facetem, to juz nie lesbijka, a bi, tak po prawdzie.

Wiem, wiem a co pomarzyć nie można. Święty gral dla dla małych męskich świnek. Ale jest możliwe. Lesbijka chce mieć dziecko i począć je naturalnie bo wierząca, invitro nie wchodzi w grę. Zawsze znajdzie się ktoś kto obejdzie system.
Q__:
(Nawiasem mowiac: zwroccie uwage, ze homo/biseksualizm zenski Was nie razi.

Bo to pobudza męski zmysł wyobraźni.
Mav
Użytkownik
#3528 - Wysłana: 28 Sty 2013 15:44:32 - Edytowany przez: Mav
Senok:
ale skąd Ty wziąłeś tych specjalistów? :>

Chciałem podeprzeć moje wnioski wyciągnięte z życiowych historii moich i opowiedzianych mi przez innych, jakimś tekstem od naukowców Może i tekst nie jest jakiś wylewny i profesjonalny, ale chodziło tylko o potwierdzenie moich słów, przez świat nauki. Można znaleźć lepsze teksty na ten temat.

Kobiety mają wrodzone skłonności biseksualne. Wiele po prostu na forum publicznym nie przyznaje się do aktów seksualnych z innymi dziewczynami. Wiec możliwe, że sam byś się zdziwił jakbyś się dowiedział, ile Twoich koleżanek mogło mieć takie przygody
Queerbot
Użytkownik
#3529 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:21:08 - Edytowany przez: Queerbot
Mav:
Kobiety mają wrodzone skłonności biseksualne.

Mav:
Wiec możliwe, że sam byś się zdziwił jakbyś się dowiedział, ile Twoich koleżanek mogło mieć takie przygody

Mav:
Co druga moja koleżanka przyznała się do zabaw z inną dziewczyną. Zastanawia mnie także, ile się do tego nie przyznało

Matka?
Mav
Użytkownik
#3530 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:28:20 - Edytowany przez: Mav
Queerbot:
Matka?

To miało być kontrowersyjne czy zaczepne? A może miało mnie obrazić? Nie rozmawiałem i nie rozmawiam z rodzicami na temat ich historii seksualnej, więc zasmucę Cię, ale nie wiem.

Poza tym skłonności nie oznaczają stuprocentowego uskuteczniania.
Queerbot
Użytkownik
#3531 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:31:52
Mav:
To miało być kontrowersyjne czy zaczepne?

To logiczna konsekwencja twoich wywodów.
Elaan
Użytkownik
#3532 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:34:31 - Edytowany przez: Elaan
Mav:
Mężczyźni mają tylko jedną drogę, a kobietom pozostawiono wolność wyboru.

I całe szczęście.

http://www.youtube.com/watch?v=OLgQjEQmGZU

Queerbot:
Matka?

Nie przeginasz przypadkiem?
Czy może uważasz, że reguły dobrego wychowania Ciebie nie obowiązują?
Mamusia nie nauczyła Cię, że nie pluje się pod wiatr, bo Ci, synku, na twarz spadnie?
Queerbot
Użytkownik
#3533 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:39:48 - Edytowany przez: Queerbot
Elaan:
Czy może uważasz, że reguły dobrego wychowania Ciebie nie obowiązują?
Mamusia nie nauczyła Cię, że nie pluje się pod wiatr, bo Ci, synku, na twarz spadnie?

Ale co, matka to nie kobieta?

Jak się bawimy w te upławy na temat przyrodzonego lesbijstwa kobiet, jak już padają wyznania, że super że są lesbijki, bo fajnie się do tego wali, to się bawmy.
Mav
Użytkownik
#3534 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:47:14
Queerbot:
To logiczna konsekwencja twoich wywodów.

Nie napisałem, że każda kobieta musi mieć w swoim CV seks z inną, to raz. Dwa, wiadomo, że to twoje pytanie miało na celu mnie zaatakować, ale gdzie w tym sens? Podejrzewałem, że może mi się oberwać jak pojawią się tu przedstawicielki płci pięknej, ale żeby facet?

Poczytaj sobie w internecie na ten temat, popytaj koleżanki, i tak się przekonaj, czy piszę totalne bzdury. Jeśli zaszokował Cię to zdanie o co drugiej koleżance, to Twój problem, bo wiadomo, że w różnych grupach ten procent będzie się różnił. Jak wpadniesz z takimi pytaniem do kółka różańcowego, to się co drugiej nie spodziewaj.
Elaan
Użytkownik
#3535 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:48:13 - Edytowany przez: Elaan
Queerbot:
Ale co, matka to nie kobieta?

Jeśli piszesz o życiu seksualnym swojej, to Twoja sprawa, ale wtedy racz to zaznaczyć w tekście.
Pisząc o cudzych bądź bardziej ostrożny, bo zdaje się, iż regulamin zabrania tego rodzaju wycieczek osobistych.
Senok
Użytkownik
#3536 - Wysłana: 28 Sty 2013 16:57:02 - Edytowany przez: Senok
Mav:
Chciałem podeprzeć moje wnioski wyciągnięte z życiowych historii moich i opowiedzianych mi przez innych,

Ja mógłbym zacząć filozofować o tym, że przeciwieństwa się przyciągają, więc kobiece iksy przyciągają się tylko z męskimi igrekami; a facetów posiadających chromosomy X i Y, przyciąga wszystko. Z tego wywnioskowałbym, że kobiety powinny być hetero a mężczyźni bi. Gorzej, jeśli podejść do sprawy z drugiej strony - o odpychaniu się jednakowych ładunków. Wtedy panie szukają dwóch igreków, których nie ma a panowie odpychają się od wszystkiego. Idąc jeszcze krok dalej, można by połączyć obie te moje pseudoteorie w jedną... ale co by z niej wyszło, to już zadanie dla Mav'a .

Queerbot:
Matka?

Elaan:

Odpowiedź może i kontrowersyjna, ale nie koniecznie obraźliwa. Może inaczej - ja bym się za nią nie obraził. I to chociażby dlatego, że normalnym powinno być, że dzieci rozmawiają ze swoimi rodzicami o seksie i ewentualnie swoich preferencjach. A to że zazwyczaj podwórko i starsi znajomi, uczą nas seksu w praktyce, to już inna bajka... w moim przypadku sprawdziło się to zdecydowanie dużo lepiej niż rozmowy z rodzicami.

Edit:
P.S.:...
Queerbot: Fakt faktem jest taki że, nie każdy z naszych rodziców życzyłby sobie, aby pisać na forum lub mówić publicznie o jego preferencjach seksualnych. To się nazywają "dane wrażliwe". Gdybyś o tym napisał bez ich zgody, że o wiedzy nie wspomnę, to już podpadasz pod paragraf i wcale nie mówię tutaj o regulaminie tego forum.
krzychu
Użytkownik
#3537 - Wysłana: 28 Sty 2013 17:36:41
dlaczego nie mozna stworzyc prawdziwego faceta YY ?
mozg_kl2
Użytkownik
#3538 - Wysłana: 28 Sty 2013 17:46:15
Q__
Moderator
#3539 - Wysłana: 28 Sty 2013 17:48:27 - Edytowany przez: Q__
Wszyscy

SPOKOJNIE. Nie mam ochoty przepelnic "Kartoteki karnej".

Queerbot

Rozummiem, ze czasem z nerw mozna wyjsc, ale prowokuj mniej prowokacyjnie.

mozg_kl2

Rowniez rozumiem oburzenie, ale...

Senok

Nie przesadzaj z tymi staropolskimi kolokwialzmami.

ps. Jak tak dalej pojdzie chyba trzeba pomyslec o powrocie do moratorium na polityke... :]
mozg_kl2
Użytkownik
#3540 - Wysłana: 28 Sty 2013 18:06:48 - Edytowany przez: mozg_kl2
Q__:
ps. Jak tak dalej pojdzie chyba trzeba pomyslec o powrocie do moratorium na polityke... :]

Zrobisz to ?

http://www.youtube.com/watch?v=1g82I7w3ENU
 Strona:  ««  1  2  3  ...  116  117  118  119  120  121  122  »» 
USS Phoenix forum / Różności / Opad szczęki - polityka

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!