mozg_kl2mozg_kl2:
Nie musiałbym niczego "przeżywać" gdybyś nie wykazywał się nadgorliwością moderatorką w celu nie wiem siania zamęty, prowokacji.
Wybacz. Dogryzałeś raz za razem
Evivie, która nie wiem jak zachowuje się gdzie indziej (bo nie obchodzi mnie to, prawdę mówiąc, i nie sprawdzam), ale na Phoenixie szczególnych problemów - aktualnie - nie sprawia. Potem postanowiłeś odgrzać dawnego okołoislamistycznego/okołoislamskiego/ okołoarabskiego
flame'a w dodatku w niezbyt adekwatnym topicu. Takim zachowanie dowodzisz, że - nie mam pojęcia po co i na co - szukasz zaczepki*. Tylko, że mnie zaczepki nie bawią. Ani jako użytkownika, ani moda. I nie zamierzam Ci umożliwiać awanturnictwa (nie mylić z normalną obecnością na Phoenixie). Może gdybyś inaczej się zachowywał przez wszystkie minione lata odbierałbym Twoje obecne zachowania w odmienny sposób. A to, że nie potrafisz wyhamować - usiłując przy okazji drugi już raz obrazić
pirogroniana** - stanowczo nie uwiarygadnia Twoich słów, że zależy Ci na forumowym spokoju.
* Na wszelki wypadek, zakładając, że mogę być uprzedzony
or something, spytałem parę osób z fandomu, nie tylko z Phoenixa czy też tak to odbierają - były podobnego zdania... (Dodam, że żadna nie była towarzysko związana z
Evivą, ani szczególnie zawzięta na Ciebie, żebyś nie wietrzył spisków...)
** Za co, w zasadzie, powinno być drugie ostrzeżenie...
mozg_kl2:
Robiłem to każdego dnia przez 3 ostatnie miesiące.
Zauważyłem to i doceniłem

. Dlatego - mimo wszelkich zaszłości - traktuję Cię jak normalnego, choć czasem kłopotliwego, Usera, nie jako trolla (tzn. idę standardową kolejnością - ostrzeżenie, potem ew. drugie, itd. - nie banuję od razu). Tak, nadal wierzę, że możemy się tu jakoś dogadywać.
Ostrzeżenie wyzeruje się w końcu za mniej niż pół roku, a jeśli przestaniesz robić to, o zaprzestanie czego Cię proszę, następnych
prezentów od moderacji nie dostaniesz, bo i czemu miałbyś? Znaczy: Twój forumowy los w Twoich rękach, nie w moich.
To wszystko z mojej strony na ten temat.
Jeśli chcesz porozmawiać o czym innym (np. o Treku) proszę bardzo, na przepychanki szkoda mi czasu.