USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Opad szczęki - Phase II
 Strona:  ««  1  2  ...  24  25  26  27  28  ...  38  39  »» 
Autor Wiadomość
Queerbot
Użytkownik
#751 - Wysłana: 28 Lip 2012 16:23:17
Podczas wczorajszej ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich pokazano pocałunek lesbijski, a ponieważ ceremonia była transmitowana wszędzie, był to pierwszy pocałunek lesbijski pokazany w telewizji saudyjskiej. W internecie pojawiają się sugestie, że amerykańska NBC postanowiła wyciąć tę scenę.
Queerbot
Użytkownik
#752 - Wysłana: 1 Sier 2012 09:25:15
Dzisiaj rocznica Powstania Warszawskiego i koncert Madonny. Tak samo jak poprzednim razem wybuchły gorące protesty. Biskup Pieronek wyznał, że wierzy w to, że data koncertu nie jest przypadkowa (http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/bp-piero nek-nam-madonna-nie-jest-do-niczego-potrze,1,52050 61,wiadomosc.html - polecam w ogóle cały wywiad, bo są tam różne ciekawe rzeczy, np krytykę KK biskup nazywa buntem).
Q__
Moderator
#753 - Wysłana: 19 Sier 2012 01:34:20
Eviva
Użytkownik
#754 - Wysłana: 19 Sier 2012 12:23:28
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12 313033,Wyrzucil_psa_z_drugiego_pietra__Sad__To_nie _okrucienstwo.html

Ciekawe, czy gdyby ten facet tak potraktował dziecko, to też nie byłoby okrucieństwo?
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#755 - Wysłana: 4 Wrz 2012 19:09:44
Seybr
Użytkownik
#756 - Wysłana: 5 Wrz 2012 14:35:11
FederacyjneMSZ

Co do pani piguły. Norweskie sądy są cięte na takie rzeczy. Ta pani może liczyć na ładne odszkodowanie. Taka szefowa, czepia się byle czego bo. Nasze panie są ładniejsze to raz, dobrze pracują to dwa a po trzecie to durna baba.

Co do wojskowych:
Robi się z tego burdel a nie wojsko. Każdy żołnierz powinien wyglądać tak samo i jak żołnierz. Nie jak jakieś emo typu z programu Poranne śniadanie w TVP 2, wiesz o kogo mi chodzi.
Inna sprawa będzie łatwo można robić headshoty ;].
Jakoś żydzi w swoim kraju nie noszą jarmułek pod kaskiem. Europa robi się zbyt tolerancyjna na takie rzeczy. Jeszcze dojdzie do tego ze facet będzie mógł malować paznokcie, malować się szminką i mieć włosy typu wolne kwiaty. W wojsku nie będą mieli do gadania. Żołnierz ma wyglądać jak żołnierz. Ma być kondycja ma być ogolony jak do ślubu.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#757 - Wysłana: 5 Wrz 2012 16:27:14 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
Seybr

Seybr:
Europa robi się zbyt tolerancyjna na takie rzeczy. Jeszcze dojdzie do tego ze facet będzie mógł malować paznokcie, malować się szminką i mieć włosy typu wolne kwiaty.

teraz w imię Gender, chłopcy będą bawić się m.in lalkami. By nie narzucać im od początku ról w społeczeństwie.

Seybr:
Żołnierz ma wyglądać jak żołnierz. Ma być kondycja ma być ogolony jak do ślubu.

z tym ogoleniem to są wyjątki - patrz Irak i Afganistan. Ale proces niszczenia Wojska Polskiego idzie w najlepsze.
Eviva
Użytkownik
#758 - Wysłana: 6 Wrz 2012 07:48:23
Seybr:
Jeszcze dojdzie do tego ze facet będzie mógł malować paznokcie, malować się szminką i mieć włosy typu wolne kwiaty

Zdaje się, że w świetle prawa już mu wolno. A jak nazwiesz go ciotą, ktopnie Cię do sądu i wygra.

Seybr:
Żołnierz ma wyglądać jak żołnierz. Ma być kondycja ma być ogolony jak do ślubu.

Dlatego Riker od drugiego sezonu TNG raził mnie niczym lampa w oczy.
Seybr
Użytkownik
#759 - Wysłana: 6 Wrz 2012 08:30:48
Eviva:
Zdaje się, że w świetle prawa już mu wolno.

Nie WP na szczęście ;]. Jeżeli nawet znajdzie się taki piesek made in france to odpowiednie szkolenie szybko wybija jemu to z głowy.

Eviva:
A jak nazwiesz go ciotą, ktopnie Cię do sądu i wygra.

Zaraz nazywać tak nie ładnie. W jednostkach specjalnych tacy ludzie nie mają prawa bytu.

Eviva:
Dlatego Riker od drugiego sezonu TNG raził mnie niczym lampa w oczy.

Nie mówię o brodzie, ale o włosach. Zarost sam w sobie może być, ale nie typ ala dzik - dwa tygodnie nie gole się. Broda czy wąs jak dla mnie może być. Ale zawsze przycięty.

Facet w wojsku powinien wyglądać jak man a nie jak ono. Higiena osobista to już inna para kaloszy bo typ MAN często myśli że będzie cool, jeżeli będzie śmierdział, nie golił się pod pachami i oczywiście nie będzie dbał o paznokcie.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#760 - Wysłana: 6 Wrz 2012 11:05:31
Seybr

Seybr:
Zaraz nazywać tak nie ładnie. W jednostkach specjalnych tacy ludzie nie mają prawa bytu.

Bo to coś występuje przeważnie w zakładach penitencjarnych, oraz tam gdzie ciotkom udało się go opuścić.
Seybr
Użytkownik
#761 - Wysłana: 10 Wrz 2012 19:38:04 - Edytowany przez: Seybr
Kolejny powód dla czego nie kupie Iphona.

http://finanse.wp.pl/kat,104114,title,Apple-walczy -z-konkurencyjnym-znakiem-w-Polsce,wid,14914318,wi adomosc.html

Ta firma sama kopiowała do bólu rożne rzeczy i kopiuje z wyglądu. Wystarczy porównać ze sprzętem retro. Jedynie co potrafią to coś wcielić w życie i dobrze sprzedać. Iphone bez jaberka jest ograniczony jak cep. Pierwszy Iphon technologicznie był znacznie do tyłu za konkurentami a się sprzedał. Reklama ogłupia ludzi.
Fabryki śmierci, Apple doskonale o tym wie i nic z tym nie robi. Liczy się zysk tego koncerny.
Apple to wielka firma i wielcy w nim ludzie są. Ale też jest znacznie ograniczona i to ją kiedyś pogrąży.

Co do loga, gdzie oni widzą podobieństwo. Oby przegrali.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#762 - Wysłana: 13 Wrz 2012 17:16:00 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/diabelski-fi lm-z-youtubea-obrazil-15-miliarda-ludz,1,5245405,k iosk-wiadomosc.html

Film powstał w 2011 roku. Jego reżyserem jest Sam Bacile, który twierdzi, że jest izraelskim Żydem mieszkającym w Stanach Zjednoczonych. 52-letni Bacile pracuje na codzień w Kalifornii jako pośrednik w handlu nieruchomościami. Jak mówi, jego film miał pomóc Izraelowi, zagrożonemu przez ekspansję islamu, poprzez szersze pokazanie światu islamskiego fundamentalizmu, który wpływa na politykę wszystkich państw Bliskiego Wschodu.

Film kosztował 5 milionów dolarów. Bacile otrzymał na niego fundusze od ponad stu anonimowych żydowskich darczyńców

jak pięknie syjoniści podpuszczają na siebie muzułmanów i chrześcijan. To samo było po wielki "wyczynie" Jędrusia B, który tak bardzo nie lubił Arabów, że zabijaj swoich krajanów.

Nie odważył się wejść do synagogi lub meczetu bo wiedział, że nawet w areszcie nie dożyje drugiego dnia. A teraz śmieje się , pokazuje syjonistyczne gesty bo wie, że cywilizacja europejska nic mu nie zrobi. A rykoszetem oberwali Arabowie.
Elaan
Użytkownik
#763 - Wysłana: 13 Wrz 2012 18:16:42 - Edytowany przez: Elaan
FederacyjneMSZ

Dla mnie wygląda to tak: przez jakiegoś kretyna, który chce mieć "swoje 5 minut sławy" zginął amerykański ambasador i jego pracownicy - ludzie, którzy nie mieli z tym nic wspólnego - zatem ciąży na tym człowieku niewinna krew tych, którzy już nie żyją przez niego, i tych, którzy jeszcze zginą.

A co do Breivika, to jego przypadek jest dowodem na to, że są przypadki, kiedy kara śmierci lub prania mózgu byłaby uzasadniona.
Seybr
Użytkownik
#764 - Wysłana: 13 Wrz 2012 19:50:34
Muszę obejrzeć ten film. Widzę że w trailerze pozmieniali dialogi, jak prymitywnie ;].
Eviva
Użytkownik
#765 - Wysłana: 13 Wrz 2012 19:53:37
Elaan:
przez jakiegoś kretyna, który chce mieć "swoje 5 minut sławy" zginął amerykański ambasador i jego pracownicy - ludzie, którzy nie mieli z tym nic wspólnego - zatem ciąży na tym człowieku niewinna krew tych, którzy już nie żyją przez niego, i tych, którzy jeszcze zginą.

A ci, którzy ich zabili, są oczywiście niewinni, bo dali się biedacy podpuścić....
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#766 - Wysłana: 13 Wrz 2012 20:01:36
Elaan:
amerykański ambasador i jego pracownicy - ludzie, którzy nie mieli z tym nic wspólnego

ale to przecież amerykański żyd.
Elaan
Użytkownik
#767 - Wysłana: 13 Wrz 2012 20:01:56 - Edytowany przez: Elaan
Eviva:
A ci, którzy ich zabili, są oczywiście niewinni, bo dali się biedacy podpuścić....

Tego nie napisałam i nigdy bym nie napisała, więc po co takie sugestie, Evivo?
Uznałam, że ich wina jest zbyt oczywista, by o niej pisać.
To przykre, że tak mnie oceniasz.

FederacyjneMSZ:
ale to przecież amerykański żyd.

IMVHO to kretyn i podżegacz - w każdym języku świata. Jego pochodzenie jest tu najmniej istotne.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#768 - Wysłana: 13 Wrz 2012 20:18:48 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
Elaan

Elaan:
IMVHO to kretyn i podżegacz - w każdym języku świata. Jego pochodzenie jest tu najmniej istotne.

jak nieistotne - żydowski Amerykanin przy finansowym wsparciu 100 innych żydów wypuszcza taki filmik.
Niech świat wie i zapamięta kto podburza i napuszcza się ludzi na siebie.

Bo później jak się sumuję to oponenci wyzywają od antysemitów, wmawiają uprzedzenia etc

Obywatel amerykański żydowskiego pochodzenia swoim filmem świadomie sprowokował wyznawców islamu - i nie poniesie kary

Ale gdyby ktoś obraził żydów - uuu miałby przegwizdane - pierwszy przykład z brzegu.

http://autonom.pl/index.php/news/informacje/1894-k rytyka-systemu-bankowego-to-antysemityzm

i porównaj. w pierwszym przypadku winni są podburzeni

dzicy, źli, wredni nieludzcy, muzułmanie

, a w drugim prowodyrzy. A na czysto wychodzą Syjoniści.

I gdzie tutaj głoszona przez piewców demokracji - "wolność słowa". Jednych można bezkarnie gnębić, szydzić, a inni są ustawowo chronieni.
Elaan
Użytkownik
#769 - Wysłana: 13 Wrz 2012 20:30:03 - Edytowany przez: Elaan
FederacyjneMSZ:
i nie poniesie kary

To czemu ukrywa się wraz z rodziną?
Od tej pory strach będzie jego karą, nawet jeśli ludzie go nie dopadną.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#770 - Wysłana: 13 Wrz 2012 20:43:35
Elaan

Elaan:
To czemu ukrywa się wraz z rodziną?
Od tej pory strach będzie jego karą, nawet jeśli ludzie go nie dopadną.

niech dorwą i zawiozą np do Arabii Saudyjskiej. Ups, ale to sojusznik USA.. to może hmmmmm - Iran
Eviva
Użytkownik
#771 - Wysłana: 13 Wrz 2012 21:46:54
Elaan

Wcale tak o Tobie nie myślę, ale tak wynikało z Twej wypowiedzi.

FederacyjneMSZ

Przyhamuj trochę z łaski swojej z prośby mojej, bo jak Q_ wróci, to Cię wyrzuci.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#772 - Wysłana: 13 Wrz 2012 21:48:08
Eviva

Eviva:
Przyhamuj trochę z łaski swojej z prośby mojej, bo jak Q_ wróci, to Cię wyrzuci.

I tak wszystko jest zależne od jego humorów. Nie znam jego kalendarzyka etc. Mam to w nosie.
Eviva
Użytkownik
#773 - Wysłana: 13 Wrz 2012 21:49:27
FederacyjneMSZ

I to jest wypowiedź, na którą ciężko mi znaleźć jakiś kontrargument
Mav
Użytkownik
#774 - Wysłana: 13 Wrz 2012 22:29:43 - Edytowany przez: Mav
Eviva:

FederacyjneMSZ:
I tak wszystko jest zależne od jego humorów. Nie znam jego kalendarzyka etc. Mam to w nosie.

Eviva:
I to jest wypowiedź, na którą ciężko mi znaleźć jakiś kontrargument

P
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#775 - Wysłana: 14 Wrz 2012 16:52:30
Mav

już obrazek ocenzurowali..
Mav
Użytkownik
#776 - Wysłana: 14 Wrz 2012 19:55:42 - Edytowany przez: Mav
FederacyjneMSZ:
już obrazek ocenzurowali..

He? Nie działa? U mnie działa.

Edit:
Miałem w pamięci przeglądarki, już poprawiłem.
mozg_kl2
Użytkownik
#777 - Wysłana: 14 Wrz 2012 20:32:39
Znalazłem dziś fajny cytat z debaty wyborczej z USA
„Istnieje fizyczna różnica między rasą białą i czarną, która — jak mniemam — na zawsze uniemożliwi tym rasom wspólne życie na warunkach społecznej i politycznej równości. A jeśli nie mogą one żyć wspólnie na równych zasadach, to musi istnieć podział na lepszych i gorszych. I tak jak inni, uważam, że to rasa biała powinna posiadać dominującą pozycję”."

autorem tych słów jest uwielbiany przez masy i obecnego peudo prezydenta Obamę, Abraham Lincoln.
Mav
Użytkownik
#778 - Wysłana: 14 Wrz 2012 20:49:05
mozg_kl2:
Abraham Lincoln.

Ten łowca wampirów?
Eviva
Użytkownik
#779 - Wysłana: 14 Wrz 2012 21:20:28
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/umorzono-sprawe-wyk roczenia-drogowego-jaroslawa-wa,1,5246966,wiadomos c.html

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/burza-po-wyroku-na- tworce-antykomorpl-to-jest-skan,1,5246969,wiadomos c.html

Gdy się zestawi te dwa wyroki i dorzuci sprawę mafii pruszkowskiej, otrzymujemy rzetelny opad szczęki i chęć jak najszybszej ucieczki z tego kraju.
Seybr
Użytkownik
#780 - Wysłana: 15 Wrz 2012 08:46:08
Eviva

Nie wiesz że są równi i równiejsi ?
 Strona:  ««  1  2  ...  24  25  26  27  28  ...  38  39  »» 
USS Phoenix forum / Różności / Opad szczęki - Phase II

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!