USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Science-Fiction / Doctor Who w TVP1
 Strona:  ««  1  2  3  4 
Autor Wiadomość
Eviva
Użytkownik
#91 - Wysłana: 23 Maj 2010 10:54:43
Odpowiedz 
Q__

Mnie on wybitnie denerwuje, ale nie musimy przecież zgadzać się we wszystkim. Chyba że mi każesz pod groźba bana, to wszystko mi się spodoba
Q__
Moderator
#92 - Wysłana: 23 Maj 2010 11:09:47
Odpowiedz 
Eviva

Nie, jak dobrze wiesz tu nikt nie narzuca "odgórnie" gustów . (No gdybyś w 5 topicach pod rząd pisała jak tego Tennanta nie trawisz, podpierając to tymi samymi argumentami raz po raz, to wtedy mógłbym się wkurzyć, ale nie z racji pogladów, tylko formy ekspresji.)
MacG
Użytkownik
#93 - Wysłana: 30 Lip 2010 22:02:13
Odpowiedz 
Niedawno zdobyłem wreszcie serię z Dziewiątym Doktorem na DVD. Teraz sobie będę polował na kolejne.

Sam serial jest - jakby go określił Doktor - "fantastic!". Kosmici, duchy, roboty, podróże w czasie, ratowanie świata i wszechświata, brytyjski humor i łezka wzruszenia czasem - cytując balladę Mickiewicza "To lubię!". :D
 Strona:  ««  1  2  3  4 
USS Phoenix forum / Science-Fiction / Doctor Who w TVP1

Twoja wypowiedź
Styl pogrubiony  Styl pochylony  Obraz Łącza  URL Łącza  :) ;) :-p :-( Więcej emotikon...  Wyłącz emotikony

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą tutaj pisać. Zaloguj się przed napisaniem wiadomości albo zarejstruj najpierw.

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!