| Autor |
Wiadomość |
Leila
Użytkownik
|
Ja widziałam tylko odcinek, w którym Fry "zbliżył się" do kobiety, która miała być jego babką. Nie wiem, czy naprawdę nią była, bo nie oglądałam do końca. Może ktoś mnie oświeci? 
|
Archarachne
Użytkownik
|
#272 - Wysłana: 29 Gru 2009 16:21:35 - Edytowany przez: Archarachne Odpowiedz
Spock nowy czy stary? 
|
Madame Picard
Moderator
|
A co to ma być? 
|
Archarachne
Użytkownik
|
|
Leila
Użytkownik
|
O mamusiuuu... Boję się tego pana z tyłuuu ! I stosowny emotikon: 
|
Archarachne
Użytkownik
|
Moim zdaniem ta praca jest boska...  Śmieszna, zabawna. Nie odbiera nikomu godności. Po prostu zaznaczenie, że kapitan Spock stał się ikoną popkultury.
|
Jo_anka
Użytkownik
|
#277 - Wysłana: 29 Gru 2009 20:47:10 - Edytowany przez: Jo_anka Odpowiedz
Madame Picard: A co to ma być? 'Pierwszy kontakt' Mr Spocka z Andym Warholem  (lub raczej z jego pogrobowcami  ). Zresztą mogło być gorzej - Spock mógł się wynurzać z puszki Campbella. 
|
Leila
Użytkownik
|
Jo_anka: Spock mógł się wynurzać z puszki Campbella. A to byłoby całkiem fajne. 
|
Archarachne
Użytkownik
|
Puszka Campbella z zupą plomeek...
|
Madame Picard
Moderator
|
Hm, ktoś, kto podsunął Quinto pomysł noszenia tych okularów, powinien zostać skazany na ciężkie roboty w Rura Penthe... 
|
Archarachne
Użytkownik
|
#281 - Wysłana: 30 Gru 2009 17:46:29 - Edytowany przez: Archarachne Odpowiedz
Ale one są taaaaakie trendy... Ten, kto podsunął Quinto pomysł noszenia japonek do krótkich spodni i białej koszulki na ramiączkach i dodatkowo czapki na głowie, już na pewno tam siedzi. 
|
Madame Picard
Moderator
|
O Boziu, taką mam nadzieję... 
|
Archarachne
Użytkownik
|
 Tyle, że tu ma kapelusz...
|
Madame Picard
Moderator
|
ArcharachneUgh... Takie zdjęcia wystawiają moje gorące uczucia do Quinto na ciężką próbę... 
|
Alucard87
Użytkownik
|
Madame Picard Miej świadomość, że jeśli byś jakimś niewyobrażalnym fartem dostąpiła zaszczytu "bycia z nim", to właśnie takiego musiałabyś go podziwiać :P
|
IDIC
Użytkownik
|
#286 - Wysłana: 30 Gru 2009 22:13:35 - Edytowany przez: IDIC Odpowiedz
Madame Picard: Ugh... Takie zdjęcia wystawiają moje gorące uczucia do Quinto na ciężką próbę... Ha ha ha - zaśmiała się księżniczka po francusku, gdyż innego języka nie znała  EDIT: malutki plusik - za to, że pan Quinto lubi zwierzęta (prawdopodobnie)
|
Archarachne
Użytkownik
|
Lubi, lubi... Ma pieska (jak widać) i kotka (tego jeszcze nie widziałam).
|
Madame Picard
Moderator
|
Alucard87Rzecz w tym, że nie rozpatruję Quinto jako potencjalnego partnera życiowego  . Moje gorące uczucia to wyłącznie podziw dla jego nieziemskiej urody, więc trudno się dziwić, że takie fotki dokonują na tychże uczuciach masakry  .
|
Leila
Użytkownik
|
Ojć. Madame Picard, znam ten ból.
|
Archarachne
Użytkownik
|
#290 - Wysłana: 31 Gru 2009 10:48:08 - Edytowany przez: Archarachne Odpowiedz
|
IDIC
Użytkownik
|
Madame Picard: Moje gorące uczucia to wyłącznie podziw dla jego nieziemskiej urody, więc trudno się dziwić, że takie fotki dokonują na tychże uczuciach masakry Jeszcze kilka fotek Quinto w stroju casual i uznasz, że klasa sama w sobie to jednak Spock z TOS-a  Pod warunkiem, że Archarachne nie będzie podrzucać zdjęć, na których pan Quinto występuje w atrakcyjniejszym wydaniu 
|
Leila
Użytkownik
|
Archarachne: A tę mam na tapecie w telefonie. Ekhem... Chyba musimy poważnie porozmawiać.
|
Archarachne
Użytkownik
|
Leila: Ekhem... Chyba musimy poważnie porozmawiać. Wielki Wolkaninie, o czym?  IDIC: Pod warunkiem, że Archarachne nie będzie podrzucać zdjęć, na których pan Quinto występuje w atrakcyjniejszym wydaniu Tego niestety nie mogę zagwarantować... 
|
Madame Picard
Moderator
|
Mój organizm chyba się zbuntował przeciwko fotkom w wersji casual, bo śniło mi się nad ranem, że całuję się z Sylarem  . Bynajmniej nie wyglądającym jakby właśnie napił się Mamrota  .
|
The_D
Użytkownik
|
Archarachne: Ten, kto podsunął Quinto pomysł noszenia japonek do krótkich spodni i białej koszulki na ramiączkach i dodatkowo czapki na głowie, już na pewno tam siedzi. A to japonki nosi się do garnituru?
|
Leila
Użytkownik
|
ArcharachneTo... to chyba przeznaczenie. Wzruszyłam się. 
|
Archarachne
Użytkownik
|
The_D: A to japonki nosi się do garnituru? Tak, właśnie tak!  Musisz przyznać, że ten zestaw ze zdjęcia nie jest specjalnie... dobrany.
|
Toreth
Użytkownik
|
Ja tam jestem dziwna, jeśli chodzi o ciuchy i mnie ten zestaw nie przeszkadza ani trochę. Facet ma swój styl... ... ale okulary to faktycznie - masakra na resorach 
|
Leila
Użytkownik
|
Archarachne Gdyby zmienić górę i zabrać kapelusik byłoby o niebo lepiej.
|
Madame Picard
Moderator
|
Toreth: Ja tam jestem dziwna, jeśli chodzi o ciuchy i mnie ten zestaw nie przeszkadza ani trochę. Facet ma swój styl... Tia, ten styl dokonuje rzeczy z pozoru niemożliwej: sprawia, że Quinto wygląda... nieatrakcyjnie. Co jest okrutną zbrodnią przeciwko estetyce tego świata!  . (Hm, to jest myśl: w trosce o pulę światowej estetyki należy chronić wygląd Quinto, choćby przed nim samym  ).
|