USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Uwagi i wnioski do moderatorów - cześć VIII
 Strona:  ««  1  2  3  4  5  ...  19  20  21  22  23  »» 
Autor Wiadomość
MarcinK
Użytkownik
#31 - Wysłana: 7 Cze 2011 15:34:59
Picard:
. Prosiłem Cię o coś a Ty nie tylko mnie olałeś,

Jakoś nie zauważyłem twojej prośby. Jeśli to prawda, to przepraszam i postaram się ograniczyć moje analogie do Kaiju.
Doctor_Who
Użytkownik
#32 - Wysłana: 7 Cze 2011 15:36:16 - Edytowany przez: Doctor_Who
Picard

Picard:
Jeśli ktoś nie chce czytać twoich analogii o Godzilli, to ma do tego pełne prawo

Parafrazując cytat ze Shreka 2 - Picard, masz prawo do nie-czytania postów MarcinKa; problem w tym, że z niego nie korzystasz...
TSan
Użytkownik
#33 - Wysłana: 7 Cze 2011 15:58:16
Doctor_Who
MarcinK
Picard

W imieniu Jurgena przypominam, że to temat techniczny i proszę mi tu OT nie robić!
mozg_kl2
Użytkownik
#34 - Wysłana: 7 Cze 2011 16:23:03
Jurgen:
Gilotyna raczej potrzebna nie będzie, ale mozg ma rację: uważaj ze słownictwem. Naprawdę, można inne, normalniejsze słowo znaleźć.

I co to już? A tak zapomniałem to Eviva.

Picard:
proszę o zrobienie porządku z MarcinK. Nie wiem jak to załatwisz - ostrzeżenie, ban czasowy, usunięcie z forum - ale on musi przestać napastować ludzi tą swoją Godzillą i innymi tworami.

A możę tak to zastosować do Ciebie?

Doctor_Who:
A ja zgłaszam stanowczy protest.

Zgadzam się z Doktorem. Jestem przeciw banowi. Jak jest za dużo tematów, to trzeba je zamknąc ale nie można dawać za to bana i to jeszcze premanentnego. C'mon.

Picard:
pasja, to obsesja!

To jak Twoje narzekanie na ST09 i Abramsa
Picard
Użytkownik
#35 - Wysłana: 7 Cze 2011 16:46:19
Doctor_Who:
Parafrazując cytat ze Shreka 2 - Picard, masz prawo do nie-czytania postów MarcinKa; problem w tym, że z niego nie korzystasz...

Jak mam ignorować, kiedy pisze w temacie, który mnie interesuje, w dodatku adresując swoją wypowiedź do mnie?

mozg_kl2:
A możę tak to zastosować do Ciebie?

mozg_kl2:
To jak Twoje narzekanie na ST09 i Abramsa

Mistrzu, gdzie ja pisuje o Abramsie i jego tworze? Ile tematów mu poświęconych założyłem?
mozg_kl2
Użytkownik
#36 - Wysłana: 7 Cze 2011 18:18:02
Picard:
Jak mam ignorować, kiedy pisze w temacie, który mnie interesuje, w dodatku adresując swoją wypowiedź do mnie?

Widzisz, żę to trudne. Mi też nie wychodzi ignorowanie Ciebie.

Picard:
Mistrzu, gdzie ja pisuje o Abramsie i jego tworze? Ile tematów mu poświęconych założyłem?

Wszędzie. W temacie o nowym filmie krytykujesz film, który nie powstał, nie ma fabuły. Sporo Twoich tez jest wzięta z sufitu. Przykład z brzegu to twierdzenie, iż premiera ostatniego treka była przesunięta o rok i to wina Abramsa. Takich kwiatków jest pełno. I są równie męczące, jak godzilla Marcinka.
The_D
Użytkownik
#37 - Wysłana: 7 Cze 2011 18:48:39 - Edytowany przez: The_D
Picard:
Mistrzu, gdzie ja pisuje o Abramsie i jego tworze?

W 90% newsów na stronie głównej chociażby, Tematów na forum nawet nie będę liczył ;)
Eviva
Użytkownik
#38 - Wysłana: 7 Cze 2011 18:48:49
mozg_kl2:
Już płaczesz?

Ja? Nie pamiętam, kiedy ostatni raz płakałam, chyba gdy byłam nastolatka. Skąd ten pomysł?

Jurgen:
mozg ma rację: uważaj ze słownictwem.

Uważam, uważam. Nawet nie wiesz, co naprawdę chciałam napisać
TSan
Użytkownik
#39 - Wysłana: 7 Cze 2011 19:01:55
Darujcie sobie. Znowu chcecie się kłócić?
patryk089x
Użytkownik
#40 - Wysłana: 7 Cze 2011 19:05:32
MarcinK
Doctor_Who
Picard
i w ogóle wszyscy uczestnicy tego wątku

No, nie przeginajmy ! MarcinK robi dużo analogii do rzeczy a'la Godzilla i do rzeczy związanych z Krajem Kwitnącej Wiśni - i wypowiem się chyba w imieniu wszystkich - lekko denerwuje to każdego kto nie jest fanem Japonii. Ale równie dobrze na forum o japońszczyźnie my mamy pełne prawo odnosić się do ST, BSG, B5 itp. Poza tym według mnie jego uwielbienie dla skośnookich () nie jest jak na razie strasznie uciążliwe.

A co do ciebie, Picard - twoja awersja do tego filmu wręcz bije z każdego komentarza, czy postu dotyczącego tego filmu, a nawet STXII, którego jeszcze nie ma, a ty już go krytykujesz. Powiem szczerze - trochę mnie to denerwuje, ale jak to ktoś powiedział mądrze nieco wyżej - mam prawo nie czytać twoich postów.
Picard
Użytkownik
#41 - Wysłana: 7 Cze 2011 23:29:14 - Edytowany przez: Picard
patryk089x:
A co do ciebie, Picard - twoja awersja do tego filmu wręcz bije z każdego komentarza, czy postu dotyczącego tego filmu, a nawet STXII, którego jeszcze nie ma, a ty już go krytykujesz.

Piszę o tym w temacie poświęconym tamtemu filmowi. Ale OK, załóżmy, że ja nie będę tematyki filmu Abramsa poruszał, poza owym tematem, a MarcinK zaprzestanie tych ciągłych odwołań do Japońszczyzny, poza stosownymi tematami. Zobaczymy, który z nas dłużej wytrzyma?
patryk089x
Użytkownik
#42 - Wysłana: 8 Cze 2011 06:07:07
Picard

Zgadzam się absolutnie !
Jurgen
Moderator
#43 - Wysłana: 8 Cze 2011 08:10:35
Proszę państwa: po pierwsze to nie jest temat do dyskusji, więc proszę się tu nie kłócić.

Po drugie:

mozg_kl2:
I co to już? A tak zapomniałem to Eviva.

Ja jasno okresliłem swoje stanowisko: jeżeli jest to jednorazowy wyskok, wystarczy zwykłe, nieformalne upomnienie. Nie przypominam sobie wczesniejszych takich wyskoków Evivy w ostatnim czasie.

Po trzecie (wreszcie dochodziny do meritum): nie widzę podstaw do nakładania ostrzeżenia dla Marcina. Temat wymaga szerszego uzasadnienia, ale do jego popełenienia potrzebuję nieco czasu, proszę więc o cierpliwość.
Toudi
Użytkownik
#44 - Wysłana: 11 Cze 2011 21:31:20
Jurgen, czy inny mod ;)
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=5&topic=3198
Możecie usunąć cyrylicę z tematu? chciałem zmieścić nazwisko w oryginalnej pisowni, ale brakło miejsca :/
Jurgen
Moderator
#45 - Wysłana: 12 Cze 2011 11:11:00
Toudi

Załatwione.
Doctor_Who
Użytkownik
#46 - Wysłana: 15 Cze 2011 21:27:13 - Edytowany przez: Doctor_Who
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=3202

Przekroczyłem chyba długość tematu i zjadło mi część tytułu, więc proszę o usunięcie tego tematu (założyłem nowy identyczny, z krótszym tytułem)...
Q__
Moderator
#47 - Wysłana: 17 Cze 2011 19:11:43 - Edytowany przez: Q__
Witajcie . I od razu ad meritum.

Faktycznie, wycieczki antyabramsowe Picarda są znacznie bardziej uciążliwe (i merytorycznie wnoszą znacznie mniej) niż miłość do "japońszczyzny" MarcinaK. Z tym, że MarcinK też mógłby zmniejszyć quantity swoich okołojapońskich wypowiedzi dbając jednocześnie bardziej o ich quality.

(Ha, ledwie wróciłem, juź się czepiam .)

Picard

Picard:
Nie mądrz się mistrzu

Nie da rady językiem mniej onetowym? Wolałem Twoje posty z wcześniejszych lat, takie jakieś bardziej wyważone były. I zdecydowanie bardziej w duchu Treka.

Doctor_Who

Miło Cię znów widzeć na pokładzie .

Jurgen
Madame Picard

Only two spambots przez cały czas mojej nieobecności... Skuteczna ta blokada jednak .
Jurgen
Moderator
#48 - Wysłana: 18 Cze 2011 19:07:09
Q__

Widzę, że zguba nam się znalazła.
Q__
Moderator
#49 - Wysłana: 18 Cze 2011 19:14:20
Jurgen

Mam się poczuć jak Zguba Durina?
Seybr
Użytkownik
#50 - Wysłana: 19 Cze 2011 11:15:49
Q__:
MarcinaK. Z tym, że MarcinK też mógłby zmniejszyć quantity swoich okołojapońskich wypowiedzi dbając jednocześnie bardziej o ich quality.

Wiesz czasem z tego robi si fanatyzm. Typowy przykład.

MarcinK:
Ciekawą rzecz zauważyłem. Otóż o ile Sony i Nintendo w swoich konsolach korzystają, ze swoich osiągnięć (np. Blu-ray u Sony) to Microsoft nic nie wnosi swojego tylko składa konsole z części wynalezionych przez innych.

Wielka bzdura.

MarcinK:
Tyle że część elementów PS-3 to wynalazki sony. A w Xbox-ach żaden element nie został wynaleziony przez Microsoft.

Wielka bzdura. Komentowałem to w odpowiednim poście.

Jurgen:
Widzę, że zguba nam się znalazła.

W STAZI mówili mi, Q zauroczyła jakaś tam Herta ;]. Najwidoczniej puściła go ;]. Kiedy ślub ?
Q__
Moderator
#51 - Wysłana: 19 Cze 2011 14:39:50 - Edytowany przez: Q__
Seybr

Rozumiem, że to z radości na mój widok , ale Jurgen ledwo co przypominał, że ten topic nie służy do polemik nt Nintendo np.
Picard
Użytkownik
#52 - Wysłana: 22 Cze 2011 21:38:14 - Edytowany przez: Picard
Proszę o bana dla tego pana:
Slovaak:
Pierdoli mnie co ten człowiek ma do napisania.
Q__
Moderator
#53 - Wysłana: 22 Cze 2011 21:42:49 - Edytowany przez: Q__
Picard

Jeden wulgaryzm rzucony w emocji, poza tym bezkierunkowy (bo nie Ciebie, tylko Twoje opinie), to IMO jednak trochę za mało, by chować się pod moderatorską spódnicę. Zwł, że i Twoje ciągłe polemiki "okołoabramsowe" naruszają permanentnie wiadomy "punkt drugi" ocierając się o floodowanie. Slovaak został ostrzeżony i to - IMO - wystarczy.
Picard
Użytkownik
#54 - Wysłana: 22 Cze 2011 21:47:38 - Edytowany przez: Picard
Q__:
Jeden wulgaryzm rzucony w emocji, poza tym bezkierunkowy (bo nie Ciebie, tylko Twoje opinie), to IMO jednak trochę za mało, by chować się pod moderatorską spódnicę. Zwł, że i Twoje ciągłe polemiki "okołoabramsowe" naruszają permanentnie wiadomy "punkt drugi" ocierając się o floodowanie. Slovaak został ostrzeżony i to - IMO - wystarczy.

OK, ale jeszcze raz się tak do mnie odezwie, a to mnie będzie trzeba ostrzegać abym mu nie ubliżał. Uprzedzam. A jeśli ja flooduje to inni biorący w tej dyskusji też to robią. Jak mówiłem: jeśli chcą bym się zamknął, to wystarczy, że przestaną mi odpisywać. Proste.
Eviva
Użytkownik
#55 - Wysłana: 22 Cze 2011 21:48:35
A co ciekawe, mózg kiedyś wyleciał na 24h za zwykłą, niewinną d..ę...
Picard
Użytkownik
#56 - Wysłana: 22 Cze 2011 22:00:12
Eviva:
A co ciekawe, mózg kiedyś wyleciał na 24h za zwykłą, niewinną d..ę...

Dokładnie. Mam rozumieć, że teraz d... już nie straszna moderatorom?
mozg_kl2
Użytkownik
#57 - Wysłana: 22 Cze 2011 22:25:12
Eviva
Picard

Żebym jeszcze był w szoku, ale żę dzis sam jestem dziadkiem to jakoś nie jestem zaskoczony. Moja d... nawet nie była użyta jako przekleństwo.
Jurgen
Moderator
#58 - Wysłana: 23 Cze 2011 19:52:55
Eviva

Prosiłbym o niefałszowanie historii.
Eviva
Użytkownik
#59 - Wysłana: 23 Cze 2011 20:05:28
Jurgen

Co, nieprawdę napisałam? Mózg nie dostał bana za słowo na cztery litery?
mozg_kl2
Użytkownik
#60 - Wysłana: 23 Cze 2011 20:17:11
Jurgen:
Eviva

Prosiłbym o niefałszowanie historii.

Ja prosze o wzięcie się do roboty.
 Strona:  ««  1  2  3  4  5  ...  19  20  21  22  23  »» 
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Uwagi i wnioski do moderatorów - cześć VIII

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!