USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Bany, winterszajsy etc
 Strona:  ««  1  2  3  ...  40  41  42  43  44  45  46  »» 
Autor Wiadomość
mozg_kl2
Użytkownik
#1321 - Wysłana: 6 Sier 2012 19:02:54
Eviva:
Poza tym system zgłoszenia tego bana wydaje mi się groteskowy. Taka burleska w stylu "proście mnie, to może zostanę".

Mylnie kochana rozczytałas moje intencje. Ja lubie to forum, lubie Was i lubie tu pisać. Na forum pojawiły się osoby które piszą, tylko i wyłącznie, że mózg to największy forumowy troll. Poza gadaniem jednak nic z tego nie wynika, bo nie potrafia przejścdo działań (dobrze znane weżmy się i zróbcie). Postanowiłem podać ludziom pomocną dłoń.
Toudi
Użytkownik
#1322 - Wysłana: 6 Sier 2012 19:17:08
mozg_kl2:
że mózg to największy forumowy troll.

A zaprzeczysz? ;P

W ogóle, to głosowania są takie bez sensu, tak ciężko napisać TAK lub NIE?

No przecież prowokacja mózga jest taka oczywista, że wymaga przemilczenia.

PS. NIE
mozg_kl2
Użytkownik
#1323 - Wysłana: 6 Sier 2012 19:36:56
Toudi:
A zaprzeczysz? ;P

Troszeczku ;P Ostatnio nie odstaje specjalnie od normy.

Toudi:
No przecież prowokacja mózga jest taka oczywista, że wymaga przemilczenia.

Takie duże słowa, a ja naprawde szczerze chciałem pomóc, nieśmiałym;)
Q__
Moderator
#1324 - Wysłana: 7 Sier 2012 22:19:32
Dla porządku odnotowuję, że wniosek o bana - prowokacja czy nie - nie przeszedł, przy rekordowo małej ilości glosujących zresztą.
mozg_kl2
Użytkownik
#1325 - Wysłana: 10 Sier 2012 18:50:09
Q__

TO nie była prowokacja. Przyznam , że jestem mocno zaskoczony wynikiem głosowania. MOgę zatem prosic moderacje by w przyszłości zwróciłą uwagę na użytkowników któzy wchodza na forum, aby tylko napisać, że mozg to trol?
Q__
Moderator
#1326 - Wysłana: 10 Sier 2012 19:17:44
mozg_kl2

Zdaje mi się, że nasza forumowa społeczność dorosła do tego by nie wykluczać - na tle różnicy zdań, czy nawet słownych utarczek - nikogo, kto bardzo usilnie się o to wykluczenie nie prosi.

Może to zresztą efekt atmosfery pojednania datującej się od minionej TSF?

ps. Oczywiście możesz - jak każdy User - liczyć na moderatorską ochronę, z drugiej jednak strony sam też powinieneś cokolwiek panować nad językiem. Różnice zdań, różnicami zdań, ale sposób w jaki wyraziłeś się o Troi był i b. mało elegancki i niepotrzebny... Spierajmy się choćby ostro, ale bez obrażania.
Q__
Moderator
#1327 - Wysłana: 9 Paź 2012 17:03:38 - Edytowany przez: Q__
Ok, let the party begin!

Głosujemy nad banem permanentnym dla Usera James Tyberiusz Kirk. Uzasadnienie wniosku Elaan widoczne na forum aż nazbyt dobrze.
Seybr
Użytkownik
#1328 - Wysłana: 9 Paź 2012 17:20:50
Jestem Za.

Chyba nie muszę uzasadniać ?
7z9
Użytkownik
#1329 - Wysłana: 9 Paź 2012 17:37:05
Choć sposoby wypowiedzi skazanego niezbyt mi sie podobają, to jednak tradycyjnie dam głos na "nie".
Kolesiostwo tudzież przylizywanie się co niektórych do moderatorów sięga na tym forum wyżej niż słomiana groteska nowo przybyłego...
mozg_kl2
Użytkownik
#1330 - Wysłana: 9 Paź 2012 18:00:00
NIE
Eviva
Użytkownik
#1331 - Wysłana: 9 Paź 2012 18:27:49
Nie. Dajmy mu szansę, może ochłonie.
Seybr
Użytkownik
#1332 - Wysłana: 9 Paź 2012 19:40:19
Ja na złość innym jak wiecie jestem na Tak. Choć zazwyczaj starałem się strzymywać od głosu.
Toudi
Użytkownik
#1333 - Wysłana: 9 Paź 2012 21:52:03
Wiecie, kadżejtika prowadzi taki fajny standup commedy, że aż żal się go pozbywać. Dajmy mu temat: "Nowa filozofia życiowa według kadżejtikeja" (tak jak Mav ma o religii) i miejmy ubaw przez miesiąc czy cuś....
Kor
Użytkownik
#1334 - Wysłana: 9 Paź 2012 21:58:13
Toudi

Coś w tym stylu?

http://www.youtube.com/watch?v=BSfgnSiT49U

Sorry, ale dziś wzięło mnie na promocję tego genialnego sitcomu.
Mav
Użytkownik
#1335 - Wysłana: 9 Paź 2012 22:08:35
Nie
Kor
Użytkownik
#1336 - Wysłana: 9 Paź 2012 22:15:18
Mav
Użytkownik
#1337 - Wysłana: 9 Paź 2012 22:19:50 - Edytowany przez: Mav
Toudi:
Dajmy mu temat: "Nowa filozofia życiowa według kadżejtikeja" (tak jak Mav ma o religii) i miejmy ubaw przez miesiąc czy cuś....

Masz jakiś problem Toudi? Masz ubaw z mojego tematu? Czy ja coś może źle zrozumiałem?
Toudi
Użytkownik
#1338 - Wysłana: 10 Paź 2012 07:09:38
Mav:
Czy ja coś może źle zrozumiałem?

Nic nie mam do twojego tematu, tylko o tytuł mi chodziło jako przykład. Ubaw mam z poglądów, obecnie zbanowanego.
Korrd
Użytkownik
#1339 - Wysłana: 10 Paź 2012 09:34:02
Toudi:
Wiecie, kadżejtika prowadzi taki fajny standup commedy, że aż żal się go pozbywać. Dajmy mu temat: "Nowa filozofia życiowa według kadżejtikeja"

Rozwiązanie, które proponuje Toudi uważam za optymalne ;)
Czyli NIE, pod warunkiem, że taki temat rzeczywiście powstanie ;)
Q__
Moderator
#1340 - Wysłana: 10 Paź 2012 23:04:27 - Edytowany przez: Q__
Wniosek o bana permanentnego przepadł w głosowaniu. Wniosek Toudiego moderacja przyjmuje.
Q__
Moderator
#1341 - Wysłana: 20 Lis 2012 14:14:01 - Edytowany przez: Q__
Kapitan James Tyberiusz Kirk

Zgodnie z obietnicą skaracam Ci okres bana o tydzień. Z tym, że traktuj to wyłącznie jak zawieszenie dalszego wykonywania kary. W wypadku najmniejszej recydywy automatycznie zbanuję Cię jeszcze na okres "zaległego" tygodnia.
Eviva
Użytkownik
#1342 - Wysłana: 20 Lis 2012 19:22:00 - Edytowany przez: Eviva
Składam formalny wniosek o bana permanentnego dla Q_ - za gangsterskie metody rządzenia na tym forum.
Q__
Moderator
#1343 - Wysłana: 20 Lis 2012 19:24:55
Eviva

Proszę o wskazanie, które konkretnie punkty regulaminu naruszyłem.
Elaan
Użytkownik
#1344 - Wysłana: 20 Lis 2012 19:34:28 - Edytowany przez: Elaan
Eviva

Złożyłaś wniosek, ale bez uzasadnienia. Jak więc mamy się do niego odnieść?
Może jakieś konkrety?
Poza tym, warto przypomnieć, że Q__ został sam na polu moderatorskim.
Dopóki nie przegłosujemy wyboru dodatkowych Modów, składanie takich wniosków grozi zupełnym brakiem moderacji.
A to już przerabialiśmy, z marnym dla forum skutkiem.
Eviva
Użytkownik
#1345 - Wysłana: 20 Lis 2012 19:49:19
Elaan:
Złożyłaś wniosek, ale bez uzasadnienia. Jak więc mamy się do niego odnieść?
Może jakieś konkrety?

Banuje bez powodu, bez niczyjego wniosku, bez jakiejkolwiek skargi. Starczy że "coś mu się nie podoba". Ufny w swa bezkarność kpi z userów, a nawet ich obraża, wyzywając od trolli itp. To nie jest zachowanie godne moderatora.

Elaan:
Poza tym, warto przypomnieć, że Q__ został sam na polu moderatorskim.

Na własne życzenie. Mógł mieć pomoc, ale uznał wybory za nieważne.

Elaan:
Dopóki nie przegłosujemy wyboru dodatkowych Modów, składanie takich wniosków grozi zupełnym brakiem moderacji.

Ja bym zaryzykowała.
Q__
Moderator
#1346 - Wysłana: 20 Lis 2012 19:56:44
Eviva

Eviva:
Banuje bez powodu, bez niczyjego wniosku, bez jakiejkolwiek skargi. Starczy że "coś mu się nie podoba".

Pytanie: czy zbanowani nie uczynili tego, co podałem jako przyczynę banów? Czy nie mieliśmy do czynienia z naruszeniami regulaminu w dwu wypadkach, a w jednym wręcz z nawoływaniem do przestępstwa (a przynajmniej pochwalaniem go)?
Elaan
Użytkownik
#1347 - Wysłana: 20 Lis 2012 20:03:04
Eviva

Nie mogę zgodzić się z Twoją oceną działań Q__.
Wybory zaś nie dały jasnego wyniku. I wątpię, by sprawiło to Q__ satysfakcję, bo wiedział, co na niego spada.
A po tym, co wyprawiali tu Dukat z poligonem, a ostatnio KJTK, dziwię Ci się, że w ogóle bierzesz brak moderacji pod uwagę.
Eviva
Użytkownik
#1348 - Wysłana: 20 Lis 2012 20:22:33
Elaan:
Nie mogę zgodzić się z Twoją oceną działań Q__.

O, ja wiem, że mało kto się z nią zgodzi. Tych, co myśleli samodzielnie, wysiudano stąd już dawno.

Elaan:
Wybory zaś nie dały jasnego wyniku.

Powiedzmy.

Elaan:
wątpię, by sprawiło to Q__ satysfakcję, bo wiedział, co na niego spada.

Mało go znasz.

Elaan:
A po tym, co wyprawiali tu Dukat z poligonem, a ostatnio KJTK, dziwię Ci się, że w ogóle bierzesz brak moderacji pod uwagę.

Nie lubię państwa policyjnego, w tym rzecz.
Q__
Moderator
#1349 - Wysłana: 20 Lis 2012 20:30:40 - Edytowany przez: Q__
Eviva

Eviva:
Tych, co myśleli samodzielnie, wysiudano stąd już dawno.

Tak, odeszli po cichu, nie mogąc znieść politycznego trollingu i nawoływania do nienawiści.

Eviva:
Powiedzmy.

Zauważ, że jeden z głosów "za" był wynikiem mojej - być może nadmiernej - kurtuazji.

Eviva:

Zatem czemu nie wzięłaś udziału w dyskusji regulaminowej, skoro ten Ci nie odpowiada?

ps. nadal czekam na listę zarzutów uzasadniających wniosek...
mozg_kl2
Użytkownik
#1350 - Wysłana: 20 Lis 2012 20:46:38
Eviva:
Składam formalny wniosek o bana permanentnego dla Q_ - za gangsterskie metody rządzenia na tym forum.

Ośmieszasz się tym wnioskiem.

Eviva:
Banuje bez powodu, bez niczyjego wniosku, bez jakiejkolwiek skargi

To się nazywa działanie na podstawie regulaminu.

Eviva:
O, ja wiem, że mało kto się z nią zgodzi. Tych, co myśleli samodzielnie, wysiudano stąd już dawno.

Retoryka Jarosława my jesteśmy tu gdzie wtedy oni to zomo. Nie strzelaj do nas. Proszę.

Eviva:

Ja nie lubie głupoty, chamsta, pieniactwa, faszystów, ludzi prześladujących inne osoby ze względu etnicznych rasowych religijnych itp.
 Strona:  ««  1  2  3  ...  40  41  42  43  44  45  46  »» 
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Bany, winterszajsy etc

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!